Sam Fish

Trots op wie we zijn!

Ik zit sinds 2014 bij Gay op Flakkee. Dat begon met een hoop ophef rondom een artikel dat ik had geschreven. Ik bood het team aan om te kunnen helpen daar waar nodig als dat eens nodig was. Voor ik het wist zette ik mijn handtekening onder documenten van de Kamer van Koophandel en was ik bestuurslid.

Onverwacht, maar zeker niet ongewenst. Ik vond het een hele eer dat ik mij met anderen mocht gaan inzetten voor de LHBTI+ gemeenschap op Goeree-Overflakkee. Geen makkelijke taak, maar een mooie uitdaging. 

Inmiddels ben ik voorzitter geworden van de stichting. Nooit mijn doel, maar wederom een mooie kans. De afgelopen jaren hebben we mooie gesprekken gehad met mensen op het eiland. Er zijn deuren geopend waar we soms hard voor moesten strijden, maar die soms makkelijker open gingen. Ons doel is dan ook om die deuren open te houden. Want achter elke deur zit misschien wel iemand die onze hulp hard nodig heeft. 

Als voorzitter hoop ik dan ook dat we in de toekomst nog veel meer deuren kunnen openen en dat we nog veel meer mensen op het eiland kunnen helpen. Als is het maar informatie verstrekken aan andere partijen. Maar natuurlijk ook ouders te woord staan die vragen hebben over de seksualiteit van hun kind. En natuurlijk de mensen voor wie we dit allemaal doen. We zijn er voor jullie. En als we iets voor je kunnen betekenen, op welke manier dan ook, klop dan gerust bij ons aan!