11 oktober Coming Out Day

Trots op wie we zijn!

11 oktober Coming Out Day

Op 11 oktober is het weer Coming Out-dag!

De dag waarop aandacht wordt geschonken aan het moment dat lesbiennes, homo’s, biseksuelen, transgenders en alle anderen openlijk voor hun seksuele geaardheid uitkomen, de Coming Out.

Op deze dag wordt ook herdacht dat het moment van de Coming Out voor velen een moeilijk moment is dat helaas nog vaak het begin is van een verdrietige periode. En we vieren natuurlijk dat in een steeds groter deel van de wereld voor steeds meer mensen de Coming Out een bevrijdend moment is en een begin is van een leven waarin men ‘out and proud’ eindelijk zichzelf kan zijn.

In Nederland worden in veel gemeentes regenboogvlaggen gehesen en ook in Goeree-Overflakkee gaat alweer voor de vierde keer de regenboogvlag in top bij het gemeentehuis en de middelbare scholen. De vlaggenmast bij het politiebureau in Middelharnis is door de verbouwing dit jaar helaas buiten gebruik.

Maar iedereen mag de regenboogvlag hijsen of uithangen op dinsdag 11 oktober!
Vorig jaar al waren er veel mensen op zoek naar een regenboogvlag voor aan hun huis of bij hun bedrijf. Deze vlaggen zijn te bestellen via www.winkeltjevanjan.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *