We gaan er weer voor!

Trots op wie we zijn!

We gaan er weer voor!

Gay op Flakkee is nooit echt weg geweest, maar heel eerlijk: achter de schermen heeft alles op een laag pitje gestaan. Geen borrels of andere activiteiten het afgelopen jaar. En dat heeft alles met ons te maken. We hebben in de privésferen wat drukken en soms heftige maanden achter de rug. Maar we zijn er klaar voor om er weer helemaal voor te gaan.

Zoals je misschien wel weet staat Coming Out Day voor de deur. We zijn achter de schermen druk bezig met het plannen van onze bezoekjes om op 11 oktober op diverse plekken de regenboogvlag te hijsen. Wil je erbij zijn? Zodra we de planning rond hebben komt die op Facebook en in onze agenda hier op de website te staan. Ook hebben we afgelopen week een overzicht gemaakt met de activiteiten die we volgend jaar allemaal willen gaan doen. Heb je zelf een leuk idee? Laat het ons dan weten en neem contact op via de contactpagina of via onze Facebookpagina.

We hebben een nieuw bestuurslid, er zijn wat nieuwe vrijwilligers bij gekomen en de neuzen staan weer de goede kant op. Let’s go!

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *