Radio4All komt met regenboogprogramma

Trots op wie we zijn!

Radio4All komt met regenboogprogramma

Vanaf 7 november start Radio4All met ‘Out Loud!’ Dat is een wekelijkse radioshow voor de regenboogcommunity.

‘Out Loud!’ zorgt niet alleen vermaak, maar wil ook belangrijke kwesties aan te snijden en een breed publiek bewust te maken van de uitdagingen en successen van de lhbtqia+ gemeenschap. Het programma viert diversiteit, acceptatie en inclusiviteit. Maar het komt ook met spraakmakende items en nieuwsupdates. Ze hebben de samenwerking gevonden in verschillende organisaties in de regenboogcommunity. Het programma wil fungeren als een krachtige stem voor de gemeenschap en biedt een platform voor openhartige gesprekken en het delen van unieke verhalen.

Bedenker van het programma is radiomaker Henri Haan uit Groningen. Hij kwam in contact met Giel Beelen. Haan: “Ik stuurde Giel een DM via Insta en hij vroeg me na te denken over een concept. Dat heb ik gedaan en kwam met een programmavoorstel voor de regenboogcommunity. Daar kreeg ik groen licht voor. Nu staat er al een heel team klaar en we hopen met deze show bruggen te slaan en vooroordelen weg te nemen. Het wordt een show waarin we je wekelijks bijpraten over wat er speelt en leeft in de regenbooggemeenschap.”

Radiomaker en zenderbaas Giel Beelen speelt een essentiële rol speelt bij de lancering van Radio4All. Hij voegt hieraan toe: “Radio4All is onze speeltuin, en vanaf januari zal het nieuwe radiostation een veilige haven zijn voor iedereen. Ik ben trots op dit programma. En dit is pas het begin!” Radio4All is het innovatieve landelijke radioplatform dat zich inzet voor het aanbieden van diverse content. Met een reeks programma’s en initiatieven, streeft Radio4All ernaar om een stem te zijn voor iedereen. Mis de lancering van ‘Out Loud!’ niet, op 7 november om 22.00 uur te horen op Radio4All en laat je inspireren door de stem van de lhbtqia+ gemeenschap.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *