WINACTIE: Wie is jouw Gay Hero?

Trots op wie we zijn!

WINACTIE: Wie is jouw Gay Hero?

De Amsterdam Pride Week is afgelopen weekend gestart en het hoogtepunt is natuurlijk de Canal Parade op zaterdag 3 augustus in de grachten van onze hoofdstad.

Elk jaar wordt er een thema aan de Pride Week gehangen en dit jaar is dat thema ‘Heroes’. Iedereen heeft wel een held, iemand waar hij of zij tegenop kijkt. Dat kan zijn een idool, een letterlijke superheld of misschien zelfs een familie, kennis, klasgenoot of buurman/vrouw. Om eens uit te pluizen wie de echte helden zijn van de mensen op Goeree-Overflakkee zijn we op Facebook een actie gestart. Laat onder het bericht achter wie jouw held is en waarom en wie weet maak jij kans op € 30,- shoptegoed bij Feestkleding365.nl!

Feestkleding 365
Wij kregen onlangs een mailtje met de vraag of we een win-actie wilden opstellen rond de Amsterdam Pride en daar doen we natuurlijk graag aan mee. Feestkleding 365 heeft daarom € 30,- shop tegoed beschikbaar gesteld voor de persoon met de beste/mooiste/liefste held. Wil je alvast kijken naar welke outfit je wilt kopen van het gewonnen bedrag? Dat kan! Ze hebben zelfs een hele regenboogafdeling!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *