Regenboog etentje in Oude-Tonge

Trots op wie we zijn!

Regenboog etentje in Oude-Tonge

regenboog diner poster cropped

Trek op zaterdag 22 juli je mooiste regenboogkleding aan, er is dan namelijk een heerlijke activiteit in samenwerking met Van Land Naar Pan !

Denise gaat deze dag zorgen voor een heus regenboogdiner waarbij elke gang een eigen kleur heeft! Van Flakkeese saffraan tot aardbeien en nog veel meer kleurrijke ingrediënten. Dat wil je toch niet missen? Deze zes heerlijke gangen worden aangekleed met een gezellige roze pubquiz. Weet je niet veel over de regenbooggemeenschap? Dan is het alleen maar leuk om te leren!

Dit kleurrijke feestje heeft natuurlijk het regenboogthema, maar het etentje en de quiz zijn voor iedereen. Geaardheid, geslacht en afkomst, iedereen is welkom om aan te sluiten!

Dit etentje kost € 52,50 per persoon, maar misschien kun jij er gratis bij zijn! We mogen namelijk twee kaarten weggeven voor dit diner. Wil jij gratis aanschuiven op zaterdag 22 juli? Plaats dan in de reacties op onze Facebookpost een foto van jouw meest kleurrijke recept en wie weet eet jij samen met een vriend of vriendin mee met dit zes-gangendiner!

Alle details over het etentje vind je op de flyer hieronder. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@vanlandnaarpan.com. Zien we je daar?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *