GO Pink!

Trots op wie we zijn!

GO Pink!

Gay op Flakkee en Poppodium Jailhouse zitten er al een tijdje op te broeden, hét perfecte Pride feest voor Goeree-Overflakkee.

Na al die onheil van vorig jaar wordt het tijd dat we met zijn allen laten zien dat Flakkee van iedereen houdt en dat iedereen 100% zich zelf mag zijn. En wat is een betere manier dan een feestje? Dat wisten wij ook niet, dus komt er gewoon een feest. Een super feest wel te verstaan!

Go Pink vindt plaats op zaterdag 10 september, dus zet het met grote neon roze letters in je agenda, op je kalender en waar dan ook, want dit feestje mag je echt niet missen! De deuren van het JAC aan de Molenweg 28 in Middelharnis openen om 20.00 uur en ongeveer een uurtje later gaan we echt van start. House of Heels zal de avond vullen met een geweldige act en heerlijke muziek.

Laat op het Facebook evenement ook even weten of je komt en neem vooral al je vrienden mee. Je mag al naar binnen voor € 5,-. Dat geld wordt gebruikt om nog meer evenementen te kunnen organiseren voor LHBT’s op Goeree-Overflakkee en daarbuiten.

House of Heels
Bij een goed homofeest horen drags! En dan kun je natuurlijk niet anders dan het enige draghouse met Flakkeese roots uitnodigen! Dus wordt GO Pink gehosted door niemand minder dan House of Heels! Met 4 dragqueens en 1 dragking transformeert House of Heels ieder feestje, receptie of Flakkeese verjaardag in een extravagante sensuele glitterpolonaise van uitbundige zelf-expressie en schaamteloos vermaak.

House of Heels is klaar voor Flakkee! Maar is Flakkee klaar voor House of Heels?!
IMG_0427

 

5 reacties

  1. Coos Huijsen schreef:

    Fantastisch dat dit gebeurt, zeg ik met het ‘oude Flakkee’ nog in herinnering!

  2. Coos Huijsen schreef:

    Fantastisch dat dit gebeurt, zeg ik met het ‘oude Flakkee’ nog in herinnering!

  3. Annet Les schreef:

    Geweldig dat jullie dit doen! Heb een mooi feest zaterdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *